Asos Curve

Asos Curve är ett postorderföretag som säljer kläder i en stor variation av stilar och storlekar till både dam, herr och barn. Företaget finns i över 20 länder där ibland USA, Storbritannien och många andra länder i Europa. De har över 80 000 olika märken och det gör att de kan erbjuda en stor mängd kläder, i olika stilar till ett bra pris.

Mode med intigritet

Ett av Asos Curve slagord är att de levererar mode med intigritet. Det innebär att de är ytterst noga med var deras kläder kommer ifrån och innehåller. Bland annat så har företaget tagit ställning mot att använda animaliska produkter och vägrar sälja dem. Om de säljer en produkt som asos curvesenare visar sig ha animaliska produkter så som päls och skin, så tas varan direkt bort från sortimentet.

De jobbar också för att alla arbetare som gör kläder ska få bättre arbetsförhållanden och vilkor i sitt hemland. Asos Curve vill inte vara ett företag som assoccieras med barnarbete. Detsamma gäller bevarandet av regnskogen och Asos Curve jobbar i områden runt regnskog med att bevara den och hjälpa boende som bor och lever där.

Asos Curve: kurvig mode

Det som har gjort företaget så stort, populärt och omtalat är att de har ett stort utbud av kläder för störe personer. På deras hemsida kan man se att de har tagit ställning och säljer alla sina kläder i både små och stora storlekar och för samma pris. Många företag tar olika pris beroende på storlek men det vill inte Asos Curve göra.

Då Asos Curve har sin policy kring vad de stödjer och jobbar för så har de fått mycket beröm. De jobbar för jämställdhet och rättvisa. Oavsett vilken storlek du har, eller var du är ifrån så kan du hitta snygga kläder hos Asos Curve som passar och de är etiskt riktiga. Det som företaget också fått beröm för är att de erkänner om de har fel eller har sålt en vara som senare visar sig bryta mot deras regler. Företaget är på väg att bli ett starkt brandet för kläder.