Fotbolls EM 2016

Under sommaren 2016 så kommer Europamästerskapen, oftast kallad EM, gå av stapeln i Frankrike. Sverige har kvalificerat sig för mästerskapen och har hamnat i grupp E tillsammans med Belgien, Italien och Irland. Chanserna att avancera till nästa nivå är relativt godartade men innan man tar ut något så ska matcherna spelas. Kanske är detta Sveriges år att gå långt i fotbolls EM.

Spela på fotbolls EM

Fotbolls EM är ett stort evenemang och det är ett evenemang som kommer att reslutera i vänskap och bråk. Någfotbolls em ra kommer att vinna och några kommer att förlora. Det gäller att själv veta hur man vill göra och vilket lag man tror på innan man spelar. Det är nästan självklart att man ska spela på en så stor turnering som EM. Oddsen ser olika ut från de olika grupperna och det är sagt att om Sverige spelar som de ska så kan de ta sig vidare från sin grupp. Det är kanske något som är självklart men som med all sport så ska det spelas innan man med säkerhet kan säga något. Det samma gäller att spela på en idrott. Det är lättare att vinna om man kollar upp fakta, ser hur lagen ser ut, uppställningar och dagsform innan man väljer vilket lag man ska sätta sina pengar på.

Många lag med en dröm

24 Europeiska länder har kvalificerats sig för Fotbolls EM i Frankrike. Många av lagen och länderna har en dröm om att gå vidare och vinna turneringen. Det finns även lag som är glada att de bara har tagit sig till EM. Alla lagen drömmer om att bli bäst och vinna Fotbolls EM men tyvärr kan man säga att det endast finns en vinnare och det går inte att säga på förhand vem som kommer ta hem segern. Detsamma gäller alla de som kommer spela på fotbolls EM. Det gäller att ha kunskap och tur för att ta hem det stora priset.