Snö of Sweden

Snö of Sweden är ett märke som har sitt ursprung i Norra Sverige. Grundaren av företaget heter Lena Jonsson Näslund och märket kom till år 2002. Snö of Sweden har sedan dess haft som mål att ge en extra känsla av skönhet till livet och allt runt omkring. Det är ett mycket populärt märke samtidigt som det är väldigt prisvärt. Både guld och silversmycken är vanliga inom företaget men det är även vanligt att smyckena är tillverkade i rostfritt stål. Detta ger en lång hållbarhet samtidigt som smycken inte tappar färg.

Trendiga och mycket prisvärda smycken från Snö of Sweden

Smyckena från Snö of Sweden kan bäras av kvinnor i alla typer av åldrar och snö of swedenoberoende vilken bakgrund man har. Det finns nämligen någonting som passar alla i sortimentet. Smyckena är inte bara trendiga utan många av dem är även tidlösa vilket skapar en investering i smyckeskrinen. De smycken du vill bära idag kommer vara lika eleganta om tio år.

Snö of Sweden släpper fyra nya kollektioner varje år, en efter varje årstid och det är enkelt att hitta sortimentet online. Det är mycket stort och många hemsidor erbjuder dessutom fraktfria alternativ. Det är även vanligt att du hittar smyckena i guldsmedsbutiker och i en del finare smyckesbutiker. I det stora sortimentet finns armband, ringar, örhängen och halsband. En hel del av materialet till tillverkningen kommer direkt från naturen och då givetvis den svenska fantastiska norrländska naturen. Snö of Sweden började som en liten pärlserie och idag finns det över 5000 produkter i deras sortimentet.

Det går även att beställa specialgraverade smycken från Snö of Sweden. Detta är en mycket fin gåva att ge bort eller om man vill ha ett alldeles speciellt smycke till sig själv eller till någon man tycker om. Det är endast fantasin som sätter gränserna.