Zizzi

En riktigt stor och välkänd restaurang som öppnades 1999 i Storbritannien är Zizzi. Det är en italiensk restaurang som man idag hittar över hela Storbritannien och de öppnar hela tiden nya restauranger.

Maten på Zizzi

Då Zizzi är en italiensk restaurang så erbjuder de klassisk italiensk mat men även modern och trendig mat. All mat är tillagad från grunden och gjord att passa in på ett ungdomligt och fräscht tema som restaurangkedjan står för. Om man besöker Zizzi på deras hemsida kan man utan problem hitta deras menyer, med bilder på vad som erbjuds. De har ett stort utbud och har både vegetarisk och glutenfri mat.

Hemsidan

Zizzi har en riktigzizzit ungdomlig och fräsch hemsida och det är lätt att navigera på den. Det går att hitta menyer, söka på restauranger efter stad och även boka bord och partyn. Hemsidan är överskådlig och otroligt lätt att använda. Med bara några knapptryck hittar man det man letar efter.

Det finns två alternativ att hitta en Zizzi restaurang. Man kan antingen söka på postnummer eller klicka sig in på den stad man vill besöka och se var de ligger, öppettider, kontaktinformation och hur man lättast tar sig till stället. Då restaurangen är populärt rekommenderas det att man förbokar bord, framförallt inför helger.

Boka bord och party

Att boka bord har aldrig varit enklare eftersom på Zizzi kan man göra det online, ringa dem eller besöka den aktuella restaurangen Det lättaste är att boka online och det görs i endast några knapptryck. Man får ange sin information, namn, e-post och telefonnummer, när man vill boka och hur länge. Det finns val att få påminnelse om bokningen om man bokar långt i förväg.

Om man vill ha ett party på restaurangen så måste man förboka det. Det är lika snabbt och enkelt som att boka ett bord och man anger hur många gäster som beräknas komma. Detta är verkligen en stabil och bra restraurang med riktigt god mat. Stället är fräscht och ungdomligt men ändå sofistikerat. Vill man ha bra, modern italiensk restaurang är Zizzi ett riktigt bra ställe att besöka.